In de rij voor een kaartje?

Gelukkig hoeft u nog niet in de rij te staan om een kaartje voor de VOGIN-IP-lezing te scoren. Sowieso is het natuurlijk een beetje dom van die mensen hierboven om in de kou in een rij te gaan staan als je gewoon digitaal een plekje kunt reserveren.
Voor sommige workshops begint het er intussen wel al om te spannen of u daar nog voor kunt inschrijven, omdat ze bijna vol zitten. Kijk vooraf dus in het programma voor de actuele situatie met betrekking tot de workshops, om te zien welke intussen “uitverkocht” zijn. Maar voor de lezingen-tracks in de grote zaal zijn gelukkig wel altijd nog genoeg plaatsen beschikbaar. En daar tref je ook superinteressante sprekers. Dus zijn er eigenlijk nooit argumenten om je niet aan te melden.

aanmelden


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.