Aanmelden 2023

Voor deelname aan de VOGIN-IP-lezing op 16 maart 2023 kun je je nog last minute aanmelden door dit aanmeldformulier in te vullen.

In het programma zijn twee plenaire keynotes opgenomen, één als openingslezing in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen heb je, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen (telkens een serie van drie) of deelname aan een workshop naar keuze. Dat betekent dat je voor het keuzegedeelte van het programma de volgende opties hebt:

  • uitsluitend bijwonen van (alle) lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks van 3 lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Het aantal deelnemers per workshop is gelimiteerd tot maximaal ca. 18 personen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen enkele van de workshops zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Bij te veel aanmeldingen bepaalt de volgorde van aanmelden wie kunnen deelnemen. Bij te weinig aanmeldingen houden we ons het recht voor een workshop niet te laten doorgaan. We kunnen dus niet garanderen dat keuzes en gewenste combinaties in alle gevallen te realiseren zijn. Op het aanmeld-formulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd.
Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of de opgegeven keuzes gehonoreerd konden worden, gezien de aantallen aanmeldingen en de definitieve programma-indeling.

Kosten van deelname

Ondanks de inflatie zijn de tarieven voor deelname gelijk aan die van de vorige editie. Voor snelle beslissers geldt tot en met 31 januari een “vroege vogel” tarief.
Studenten van hoger onderwijs Informatieopleidingen kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 60 de lezingen bijwonen; dit tarief geeft geen toegang tot workshops, maar wel recht op versnaperingen.

kortingtarief * vol tarief studententarief **
t/m 31 januari “vroege vogels” € 200 € 240 € 60
aanmelding vanaf 1 februari € 240 € 280 € 60
de bedragen zijn inclusief koffie, lunch, thee en borrel
* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– KNVI-leden,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus,
– hen die al 2x eerder de VOGIN-IP-lezing bezochten.
** het studententarief geldt voor studenten aan hoger onderwijs informatieopleidingen;
het geeft alleen toegang tot de lezingen

Na aanmelding zullen deelnemers een factuur ontvangen op het opgegeven adres.
Aanmelding ongedaan maken kan uiterlijk tot en met 5 maart. Gebeurt dit na die datum, dan wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. In dat geval is het nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>> Naar het aanmeldformulier >>

 
aanmelden

 
vogin-ip-klein