Kaartjes al in de “voorverkoop”

Omdat het programma voor 16 maart al sneller klaar is dan voorzien, en informatie over bijna alle lezingen en workshops hier al beschikbaar is, heeft het VOGIN-IP-team besloten de inschrijving vast te openen. Nog voor de kerst kunt u zich dus al verzekeren van uw felbegeerde kaartje voor de VOGIN-IP-lezing 2023. Bij sommige workshops zal maar beperkt plaats zijn. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

 
aanmelden

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.