VOGIN-IP Online

De eerste online activiteit uit het VOGIN-IP-programma 2020 is intussen al weer achter de rug.


Joyce van Aalten mocht afgelopen maandag het spits afbijten met haar workshop “Maak je eigen infographic”. Dat is prima verlopen. Uiteindelijk bleken alle deelnemers niet alleen tevreden over de workshop zelf, maar ook over de manier waarop de workshop via Zoom gegeven kon worden.
Een trots kijkje in een deel van de evaluatieresultaten geven we hieronder:


Komende week staan al weer de volgende activiteiten op de agenda.

  • Dinsdag 26 mei om 2 uur geeft Christiaan Triebert alsnog zijn geplande keynote talk, voorafgegaan door een kort gesprekje met Eric Sieverts. Als je dit leest is de inschrijving vermoedelijk al gesloten. Maar zeer waarschijnlijk zal de sessie ook via Live Streaming op YouTube te volgen zijn. Dinsdag vanaf 14 uur zal die stream dan openstaan en ook later kun je deze sessie nog onder hetzelfde URL terugkijken.
  • Donderdag 28 mei om 13:30 uur gaat de Infographics workshop van Joyce van Aalten al weer (volgeboekt) in de herhaling.

Het hele rooster van de VOGIN-IP-online activiteiten voorzover die nu bekend zijn, vind je [HIER]. Daarin staan voor de komende weken in elk geval nog een workshop en een lezing gepland.

biancaWoensdag 3 juni om 10 uur, starten Jeroen Bosman en Bianca Kramer (samen met hun cursisten) met het “Verkennen van de Research Frontier“. Voor deze workshop is nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Donderdag 11 juni om 14 uur, verzorgt Andreas Blumauer vanuit Oostenrijk zijn lezing “Deep Text Analytics based on Knowledge Graphs“. In die lezing brengt hij het gebruik van knowledge graphs en het automatisch classificeren van tekstdocumenten samen. Omdat we voor het virtueel bijwonen van een lezing alleen met de technische grenzen van de Zoom-software te maken hebben, zijn hiervoor nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar.

>> Agenda en aanmelden

One thought on “VOGIN-IP Online

  1. Pingback: Het vervolg | vogin-ip-lezing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.