Elisabeth’s podcast


Op 16 maart is op een rustig plekje in de OBA ook nog een podcast met keynote spreker Elisabeth Bik opgenomen. Beluisteren van die podcast is een “must” voor wie 16 maart niet bij haar lezing kon zijn (en trouwens ook voor een ieder die daar wel bij was).
In de rubriek “de VOGIN Statafel” voerden hosts Bart van der Meij en Leon Heuts een inspirerend gesprek van ruim 40 minuten met Elisabeth Bik over haar talent om wetenschappelijke fraude op te sporen, over het belang van zuiverheid in de wetenschap en over de perverse prikkels in het wetenschappelijk bedrijf. Met tips & trucs waar je zelf op kunt letten als je een wetenschappelijke publicatie leest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.