We zien jullie donderdag

Voordat de deelnemers aan de elfde VOGIN-IP-lezing donderdag 16 maart in alle vroegte naar de OBA afreizen, hebben we hier nog een paar mededelingen.

 • De meeste deelnemers zullen de OBA, de Openbare Bibliotheek Amsterdam wel kennen. Zo niet: het is op het Oosterdokseiland, 10 minuten lopen oost van het Centraal Station. Kijk zonodig nog even op Google Maps. Via https://tinyurl.com/OBA-voginip kom je virtueel al op de goede plek terecht.
  De OBA is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wie niettemin met de auto wil komen, vindt nadere informatie op de site van de parkeergarage die zich naast/onder de OBA bevindt.
 • We beginnen al vroeg. De eerste lezing start om 9:45 uur. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent.
  Het is het handigst om met lift of roltrap naar de 6de etage te gaan en daar de trap naar het theater te nemen. Om de aanmelding wat te stroomlijnen, splitsen we de deelnemers halverwege die trap op alfabet: A-K en L-Z. Bovenaan die trappen kun je je badge en verdere paperassen ophalen en vast een kopje koffie nemen.
 • Kijk thuis nog even voor welke workshop(s) en/of lezingentrack(s) je had ingeschreven. Omdat een aantal workshops is volgeboekt, is het niet mogelijk daar nog van af te wijken. Het definitieve programma vind je op onze website. Daar vind je ook links naar plattegronden waarop is aangegeven waar de workshoplocaties zich bevinden. Bij aanmelding ontvang je trouwens ook nog een gedrukt programmaboekje waar die plattegronden in staan.
 • In de foyer op de 7de etage is geen bewaakte garderobe. Wel staan er garderoberekken.
 • Er is Wifi bij de OBA. Je kunt je laptop of tablet dus meenemen. Voor het meedoen aan de meeste workshops is eigen apparatuur zelfs onontbeerlijk. En verder kun je natuurlijk je aantekeningen rechtstreeks in de cloud maken en via sociale media ervaringen delen met andere deelnemers of met thuisblijvers.
  Er is al een hashtag #voginip afgesproken. Lekker kort, zonder jaartal, omdat het vanzelfsprekend is dat het nu om de aflevering van dit jaar gaat.
 • In de pauzes kun je op de 7de etage voor koffie en thee terecht en kun je de stands (=tafels) van onze sponsoren bezoeken. De lunch wordt ook in die ruimte en op de 6de etage geserveerd.
 • Na afloop van het programma bieden we je een borrel met hapjes aan, om daarbij na te praten en te netwerken. Loop na de laatste spreker dus niet meteen weg. En laat het thuisfront vast weten dat het iets later kan worden, want we mogen tot 18:30 uur blijven.

 

En realiseer je je nu ineens dat je helemaal had vergeten om je aan te melden voor deze fantastische dag? Dat kan gelukkig nog steeds. Alleen zul je dan donderdag genoegen moeten nemen met een handgeschreven deelnemersbadge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.