Extra terugblik op VOGIN-IP-2021

Op de valreep nog een stukje over VOGIN-IP-2021. Last minute kunnen we de bezoekers van onze site nog de door Marjo Bakker en Cindy Lammers geschreven terugblik op VOGIN-IP-2021 uit het decembernummer van IP aanbieden – ook voor wie geen abonnee van het blad is.

Dat is dan meteen een opwarmertje voor de nieuwe koers van IP. Met ingang van 2022 gaat het vakblad “hybride”. Van de gebruikelijke negen nummers zullen abonnees er vier nog gewoon (ouderwets?) in de brievenbus ontvangen; de overige vijf krijgen ze online. Lees hier de aankondiging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.