Tevreden?

Na afloop van een congresdag als van de VOGIN-IP-lezing is voor de organisatoren altijd een belangrijke vraag hoe tevreden de deelnemers waren. Gelukkig zit dat eigenlijk altijd wel goed. Hieronder de resultaten voor een paar van onze vragen, vergeleken tussen 2019 en dit jaar.

2019 2021
De organisatie van de dag was

De prijs/kwaliteit verhouding was

Mogelijkheden voor professionele en sociale contacten waren

Keuzemogelijkheden voor te volgen workshops waren

Aan deze gegevens zie je dat de verschillen tussen de jaren maar heel marginaal zijn. Niettemin zullen we bij de voorbereidingen voor een volgend evenement zeker ook rekening houden met deze kleine verschillen in tevredenheid.

Daarnaast is het aardig te zien dat ook in de beoordeling van lezingen en workshops in de loop der jaren maar kleine variaties optreden. Daarbij scoorden de keynotes dit jaar iets minder dan gemiddeld, maar de overige lezingen juist beter. Een echte opsteker voor ons was dat de workshops – ondanks dat 6% van de respondenten wat meer keuze had willen hebben – niet eerder zo hoog gewaardeerd werden als dit jaar.

One thought on “Tevreden?

  1. Pingback: Wat u ervan vond | vogin-ip-lezing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.