De datum is geprikt

Save the date: voor de volgende VOGIN-IP-lezing hebben we 18 april als datum geprikt. Dat is ongeveer een maand later dan gebruikelijk. Reden daarvoor is een verbouwing bij de OBA, waardoor we daar niet eerder terecht kunnen. Maar we gaan ervan uit dat dat u niet zal weerhouden ons weer te bezoeken. We gaan intussen hard aan de slag om u ook deze 12de keer weer een uitdagend programma te bieden.

Vandaag hebben we ook een nieuwsbrief uitgestuurd, waarin we deze datum aankondigden. Als u die gemist hebt, kunt u hem [HIER] nog lezen. Behalve die datum, vindt u daarin ook nog een paar nagekomen nieuwtjes over het vorige evenement, die we tot dusverre verzuimd hadden hier te melden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.