Datum geprikt

De datum is geprikt: op donderdag 19 maart is de 8ste VOGIN-IP-lezing.

Op donderdag 19 maart organiseren VOGIN en vakblad IP gezamenlijk weer de VOGIN-IP-lezing. Ook dit keer weer in de OBA.

De formule van deze dag is misschien niet meer heel verrassend: een intensieve dag vol lezingen en workshops rond het ruime thema “zoeken en vinden van informatie”. Maar met de invulling komen wel elk jaar weer verrassende aspecten en invalshoeken aan de orde.
Daarmee is #voginip uitgegroeid tot het toonaangevende evenement voor iedereen die dagelijks professioneel met informatie bezig is. Het helpt je greep te houden op de nieuwste trends en ontwikkelingen in het informatievak en het biedt de mogelijkheid om met vakgenoten en specialisten ervaringen uit te wisselen.

Het evenement wordt ook dit keer weer in de OBA gehouden. Als je wilt zien hoe het in voorgaande jaren toeging, dan kun je onze filmclips uit 2018 nog eens bekijken of de foto’s die dit jaar zijn gemaakt. En natuurlijk zijn de presentaties van voorgaande jaren ook nog op deze site terug te vinden.

Intussen werken we druk aan het nieuwe programma. De eerste keynote spreker hadden we al aangekondigd: Christiaan Triebert. Eerder trad hij bij ons op namens Bellingcat, nu is hij als datajournalist verbonden aan de New York Times. Andere sprekers zitten al “in de pijplijn” en ook voor flink wat workshops hebben we al toezeggingen.
Zodra er verder nieuws is over sprekers en workshops, zullen we dat hier melden.
Binnenkort volgen ook mededelingen over aanmelding en tarieven.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.