In de IP Nieuwsbrief

nieuwsbriefAl is de inschrijfperiode voor vroege-vogels intussen voorbij, je kunt je natuurlijk nog altijd aanmelden voor de VOGIN-IP-lezing. De pas uitgekomen IP-nieuwsbrief is dan ook geheel aan ons congres gewijd, met zeer compacte informatie over alle lezingen en workshops.
Vooral op die workshops wil ik nog even jullie aandacht vestigen. De workshop van Henk van Ess is weliswaar al volgeboekt, maar bij de meeste andere workshops is nog wel wat ruimte (als je er tenminste snel genoeg bij bent).
Zoals de workshop van Boyd Hendriks die wil dat je voor je organisatie gaat vloggen, of die van Joyce van Aalten die nog eens het belang benadrukt van metadata en taxonomieën voor de vindbaarheid van je eigen documenten, of die van Wichor Bramer die je systematischer naar wetenschappelijke informatie laat zoeken, of die van Bianca Kramer en Ellen Fest die je laten onderzoeken wat de werkelijke impact van een publicatie geweest is, of …….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.