VOGIN-IP-lezing: 20 maart 2014

igcHet heeft even geduurd voordat we de definitieve datum voor 2014 konden vastleggen. De Brakke Grond, de succesvolle locatie van onze vorige bijeenkomst, bleek namelijk onverwacht toch niet beschikbaar op de door ons gewenste dagen. Maar gelukkig hebben we een andere geschikte locatie kunnen vinden. Nog dichter bij de Dam. Nee zelfs OP de Dam.
De komende VOGIN-IP-lezing wordt namelijk gehouden in de stijlvolle Koninklijke Industrieele Groote Club. Wie verwacht in die entourage Burgemeester Dickerdack en de Markies de Canteclaer te zullen tegenkomen, komt wellicht bedrogen uit. Maar het puikje van informatiezoekend Nederland zal daar wel aanwezig zijn, aangevuld met een paar hoogst interessante buitenlandse sprekers.

Zodra de eerste sprekers definitief hebben toegezegd en de inhoud van de te geven workshops grotendeels vastligt, zullen we u daarover informeren. Blokkeer nu in elk geval vast de datum in uw agenda: op 20 maart moet u in Amsterdam zijn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.