Terugblik op interessante dag

zaal

foto: Wouter Gerritsma

We denken dat een heleboel vakgenoten gisteren een interessante dag hebben gehad. De workshops waren goed bezet. De lezingen zorgden voor afwisseling, maar sloten niettemin goed op elkaar aan. Er werd veel getwitterd, vooral als men het niet eens was met een boude uitspraak van een spreker. En de borrel na afloop was zo geanimeerd dat de aanwezigen – anders dan meestal het geval is – aan het eind met zachte drang naar de uitgang gedirigeerd moesten worden.

Gelukkig is niet alleen in de hoofden van de bezoekers, maar ook op deze website nog iets overgebleven van deze dag. U vindt hier de presentaties, de verzamelde tweets en live blogs en ook al wat foto’s.

En uiteraard hopen we dat u er volgend jaar ook weer bij bent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.