Welkom a.s. donderdag bij de twaalfde VOGIN-IP-lezing

Nog een paar (gebruikelijke) laatste mededelingen voordat de VOGIN-IP-deelnemers 18 april in alle vroegte naar de OBA afreizen.

  • De meeste deelnemers zullen de OBA, de Openbare Bibliotheek Amsterdam wel kennen. Dit is namelijk al de 10de keer dat ons evenement daar gehouden wordt. Maar mocht je de plek nog niet kennen: het is op het Oosterdokseiland, 10 minuten lopen oosteliijk van het Centraal Station. Kijk zonodig nog even op Google Maps. Via https://tinyurl.com/OBA-voginip kom je virtueel al op de goede plek terecht.
  • De OBA is goed bereikbaar met openbaar vervoer of (voor Amsterdammers) met de fiets. Wie niettemin met de auto wil komen, vindt nadere informatie op de site van de parkeergarage die zich naast/onder de OBA bevindt.
  • We beginnen al vroeg. De eerste lezing start om 9:45 uur. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent.
    Het is het handigst om met lift of roltrap naar de 6de etage te gaan en daar de trap naar het theater te nemen. Wie wat slecht ter been is, mag natuurlijk ook meteen de lift naar de 7de etage nemen, rechts bij de hoofdingang. Om de aanmelding wat te stroomlijnen, splitsen we de deelnemers op alfabet: A-K en L-Z.
  • Kijk thuis nog even voor welke workshop(s) en/of lezingentrack(s) je had ingeschreven. Voor wie dat niet zo snel meer bij de hand heeft: op de badge die je bij binnenkomst ontvangt, staan de locaties vermeld van de keuzes die je voor ochtend- en middagprogramma gemaakt had. Omdat de meeste workshops zijn volgeboekt, is het niet mogelijk nog van die keuzes af te wijken. Het definitieve programma vind je op onze website. Daar vind je ook een plattegrond waar de workshoplocaties zich bevinden. Bij inschrijving ontvang je overigens ook nog een gedrukt programmaboekje waar die plattegronden in staan.
  • In de foyer op de 7de etage is geen bewaakte garderobe. Wel staan er garderoberekken.
  • Er is WiFi bij de OBA, zowel van de OBA zelf, als via PublicRoam waarover we vorige week een blogpost publiceerden. Je kunt dus je laptop of tablet meenemen. Voor het meedoen aan de meeste workshops is het zelfs onontbeerlijk eigen apparatuur ter beschikking te hebben. En verder kun je natuurlijk je aantekeningen rechtstreeks in de cloud maken en via sociale media ervaringen delen met andere deelnemers of met thuisblijvers. Er is al een hashtag #voginip afgesproken.
  • In de pauzes kun je voor koffie en thee in de foyer op de 7de etage terecht. Daar kun je ook de stands (=tafels) van onze sponsoren bezoeken. De lunch wordt eveneens in die ruimte en op de 6de etage geserveerd.
  • Na afloop van het programma bieden we je een borrel met hapjes aan, om daarbij na te praten en te netwerken. Loop na de afsluitende Prompt Battle dus niet meteen weg. En laat het thuisfront vast weten dat het iets later kan worden, want we mogen tot 18:30 uur blijven.

 

Realiseer je je nu ineens dat je eigenlijk helemaal had vergeten je aan te melden voor deze fantastische dag? Aanmelden kan gelukkig nog steeds. Alleen zul je dan donderdag genoegen moeten nemen met een handgeschreven deelnemersbadge.

We kijken er al naar uit jullie donderdag te zien.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.