11 mei


Gisteren waren 175 deelnemers getuige van een succesvolle 10de aflevering van de VOGIN-IP-lezing. Dat waren al weer wat meer bezoekers dan bij het vorige evenement, vorig jaar oktober. Maar aan de pre-corona aantallen kwamen we daarmee toch nog niet.

Als organisatoren waren we dit keer zelf ook weer aangenaam verrast door de kwaliteit van veel van de lezingen. Het organiserend en uitvoerend team op de foto hierboven, ziet er aan het eind van de dag dan ook tevreden uit. Maar ook als we op de reacties van de bezoekers afgaan, hebben de thuisblijvers echt weer wat gemist.

De presentaties van bijna alle sprekers en van een paar van de workshops staan intussen al op deze website. Meer zal binnenkort nog volgen. Ook hebben we de gisteren verstuurde tweets al verzameld. En verder staan op die terugblikpagina al een paar foto’s. Maar het wachten is natuurlijk op de officiële congresfoto’s die we zo spoedig mogelijk zullen proberen te publiceren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.