Gisteren


Gisteren waren we getuige van een succesvolle 8ste aflevering van de VOGIN-IP-lezing. Met 150 deelenemers was hij wat minder druk bezocht dan we de laatste jaren gewend waren. Misschien toch nog enige coronavrees? Of was het alleen de interferentie met de herfstvakantie? Maar jammer genoeg waren bij de OBA geen andere data iets eerder of iets later beschikbaar geweest.
Er stond echter tegenover dat we zelfs als organisatoren aangenaam verrast waren door de kwaliteit van de sprekers. Nog interessanter en enthousiaster dan de toch al hooggespannen verwachtingen waarop we onze uitnodigingen gebaseerd hadden. De thuisblijvers hebben dus echt iets gemist. Dat één van de sprekers vanwege fysiek ongemak zijn lezing vanaf huis via Zoom moest verzorgen, was na de coronaperiode ook geen uitzonderlijke ervaring meer.
De presentaties van bijna alle sprekers staan intussen al op onze website. Materiaal van de workshops zal later nog volgen. Ook staat op die terugblikpagina al een aantal foto’s van de sprekers. De officiële congresfoto’s zullen we binnenkort ook publiceren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.