VOGIN-IP cartoons


Rondlopende filmers en fotografen zijn we wel gewend bij de VOGIN-IP-lezing, maar een live tekenaar hadden we nog niet eerder. Jurgen Egges, voorgaande jaren al frequent deelnemer aan ons congres, is bereid gevonden om dit jaar zijn tekenkwaliteiten voor ons in te zetten. Hij zal – afhankelijk van onze sprekers, van ons eigen gedrag en van zijn inspiratie – een beeldverslag van de dag verzorgen. En wie weet zie je jezelf daarin wel als karikatuur terug. We kijken nu al uit naar de resultaten van zijn activiteiten.
Wie vooraf al iets van Jurgen’s kwaliteiten wil zien: op zijn Instagram account zijn een heleboel tekeningen te vinden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.