IP in een nieuw jasje

Ons vakblad IP, medeorganisator van de VOGIN-IP-lezing, heeft met ingang van het eerste nummer in 2018 een nieuwe vormgeving gekregen. Een blik op de geheel vernieuwde buitenkant kunnen we je hier al presenteren. Voor het binnenwerk moet je nog even wachten tot dat eerste nummer binnenkort bij je in de bus ligt. En dat laatste geldt voor iedereen, want als je nog geen abonnee bent, kun je nu gebruik maken van een speciaal voordelig introductieaanbod.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.