Q&A met Jan Scholtes

Q&A Jan ScholtesIn het komende nummer heeft IP een vijftal vragen gesteld aan Professor Jan Scholtes. Aanleiding was dat zijn bedrijf ook nu weer de zoeksoftware mag leveren voor het doorzoekbaar maken van de presidentiële mailtjes uit de regeerperiode van Barack Obama. Maar Jan is ook nog spreker op de VOGIN-IP-lezing op 9 maart. Lees de vragen en zijn antwoorden HIER in de PDF-versie. Een kleine preview op de dingen die hij ons 9 maart zal komen vertellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.