Waarom je volgens Arno beslist moet komen

foto: @verbeeldingskr8

Arno Reuser heeft nog een ander goed argument voor een bezoek aan de VOGIN-IP-lezing:

“Gebruikt u ook al die prachtige sociale netwerktools zoals Skype, WhatsApp, Snapchat, LinkedIn? Daarmee is het “netwerken” allemaal heel dichtbij en reuze makkelijk geworden. Of toch niet? Dat online netwerken is helemaal geen netwerken, aangezien de meeste gebruikers toch alleen maar ‘netwerken’ met vrienden, familie en aanverwanten.”

ECHT netwerken doe je volgens mij alleen met mensen die je nog NIET kent, en In Real Life. Ook die kans ligt er nu voor u, ECHT netwerken op de VOGIN-IP-dag: met sprekers die u nog niet kende, met workshopleiders die u nog niet kende, met collega’s die u nog niet kende. Hoe beter uw netwerk, hoe beter u uw werk kunt doen! Vele handen maken licht werk was het toch? Op de VOGIN-IP-dag kunt u zich naar hartelust uitleven: uitgebreide netwerk/koffie pauzes, een buffet lunch (ideaal voor netwerken), en de workshops natuurlijk, lenen zich allemaal uitstekend voor het uitbreiden van uw netwerk.”

“En nu we het er toch over hebben, de dag is pas afgelopen na de superborrel met superhapjes natuurlijk. Station Amsterdam CS is vlakbij dus er KAN geen reden zijn om vroeg weg te gaan. De borrel geeft u alle gelegenheid na te genieten en te netwerken. Ik stel u persoonlijk graag aan iedereen voor! ”

“Netwerken kunt u dan ook met de organisatoren van de Mooiste Dag voor Informatieprofessionals. Ik kan het mij niet voorstellen, maar misschien zijn er informatieprofessionals die Eric Sieverts nog nooit een hand hebben gegeven. Grijp die kans! U kunt zo ook eindelijk eens kennis maken met Peter Evers, de man achter de schermen en, samen met Eric, drager van de unieke VOGIN-speld. Andere organisatoren van de VOGIN-IP-dag zijn er natuurlijk ook: Peter van Gorsel, een ECHTE uitgever van gedrukte publicaties, Boyd Hendriks met zijn specialistische en altijd noodzakelijke workshops, en good old Monique van Zuidam die met haar ‘sense making’ ervoor zorgt dat alles wordt geregeld wat de anderen vergeten zijn.
Zie ik u op 3 maart? ”

Arno

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.