Infomania

De VOGIN-IP coalitie is niet de enige die zich met noviteiten, lezingen en workshops op informatieprofessionals richt. Hoewel informatiewerkers bij de overheid de primaire doelgroep voor Infomania lijken te zijn, is deze bijeenkomst voor andere vakgenoten vast ook interessant. En het geeft weer eens een wat andere invalshoek dan de VOGIN-IP-lezing.
Een stukje uit de blurp:

“Op donderdag 3 december opent de Prodent Fabriek in Amersfoort haar deuren voor Infomania 2015. Een waanzinnig evenement voor de informatieprofessional van nu. Zes thought leaders presenteren de wereld van nu, aan de hand van de meest ontwrichtende nieuwe technologieën op het gebied van Gezondheid, Logistiek, Duurzaamheid, Cultuur, Onderwijs en Veiligheid.”
Ons aller Eppo van Nispen tot Sevenaer – op 3 december dagvoorzitter – spreekt ons er hier al over toe.
Voordat u 3 maart naar de OBA komt, kunt u 3 december dus al naar de Prodentfabriek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.