Aanmelden 2021

De aanmeldprocedure voor de VOGIN-IP-lezing op 21 oktober 2021 verloopt ietsje anders dan afgelopen jaren het geval was. Van degenen die zich hadden aangemeld voor het afgelaste evenement in 2020, heeft een deel daar al voor betaald. Omdat zodoende al een flink aantal betalende vroege aanmelders geregistreerd is, zijn er geen speciale vroege vogel-tarieven voor wie zich nu nog nieuw aanmeldt. De geregistreerde vroege vogels uit 2020 hebben intussen een speciaal aanmeldingsformulier ontvangen, waarop zij alleen nog de keuze van programmaonderdelen uit het nieuwe programma hoeven aan te geven. Andere – nieuwe – deelnemers kunnen inschrijven door dit aanmeldingsformulier in te vullen. Zij zullen daarna een factuur ontvangen.

Corona-Check

Ter bescherming van de aanwezigen zullen 21 oktober Corona-check maatregelen van kracht zijn. Zoals de situatie zich nu laat aanzien, zullen deelnemers bij binnenkomst van de OBA een geldige Corona-Check App moeten tonen. Als nog wijzigingen in deze regeling optreden, zullen we deelnemers daarvan tijdig op de hoogte stellen.

In het programma zijn twee plenaire keynote-lezingen opgenomen, één als opening in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen heb je, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen (telkens een serie van drie) of deelname aan een workshop naar keuze. Dat betekent dat je voor het keuzedeel van het programma de volgende opties hebt:

  • uitsluitend bijwonen van (alle) lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks van 3 lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Het aantal deelnemers per workshop is gelimiteerd tot maximaal ca. 18 personen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen sommige workshops zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Bij te veel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt (aanmeldt), het eerst maalt“. Bij te weinig aanmeldingen houden we ons het recht voor een workshop niet te laten doorgaan. We kunnen dus niet garanderen dat keuzes in alle gevallen volledig gehonoreerd zullen worden of dat alle gewenste combinaties te realiseren zijn. Op het aanmeldingsformulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd. Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of de opgegeven keuzes gehonoreerd kunnen worden, gezien de aantallen aanmeldingen en de definitieve programma-indeling.

In verband met de nu nog geldende Corona-beperkingen, mag de grote zaal van de OBA slechts voor 2/3 van de capaciteit gevuld worden. Als bij de aanmeldingen dat aantal overschreden wordt, zullen tijdens de keynote lezingen sommige deelnemers de lezingen vanuit de Forumzaal via het scherm moeten volgen. Wie zich als eersten aanmelden, zullen tijdens de keynotes in elk geval nog toegang krijgen tot de grote zaal. Tijdens de overige lezingen, wanneer een gedeelte van de deelnemers workshops volgt, verwachten we dat de capaciteit van de grote zaal wel voldoende is. In het geval de overheid eind september de 2/3-regel voldoende versoepelt, zal deze beperking hopelijk kunnen vervallen.

Kosten van deelname

Behalve een regulier tarief en een kortingtarief voor leden en abonnees * is er ook een studententarief voor studenten van hoger onderwijs Informatieopleidingen. Zij kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 60 de lezingen bijwonen.

vol tarief kortingtarief * studententarief **
€ 320 € 260 € 60
de bedragen zijn inclusief koffie, lunch, thee en borrel
* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– KNVI-leden,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus,
– hen die al 2x eerder de VOGIN-IP-lezing bezochten.
** het studententarief geldt voor studenten aan hoger onderwijs informatie-opleidingen; het geeft geen toegang tot workshops, maar wel recht op versnaperingen.

Na aanmelding zullen nieuwe deelnemers een factuur ontvangen op het opgegeven adres.
Bij afmelding na 11 oktober wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. In dat geval is het nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>> Naar het aanmeldingsformulier >>

 
aanmelden

 
vogin-ip-klein