Aanmelden 2017

NB: De inschrijving is gesloten

Voor deelname aan de VOGIN-IP-lezing op 9 maart 2017 kun je je aanmelden door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

In het programma zijn twee plenaire keynote-lezingen opgenomen, één als opening in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen heb je, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen (telkens een serie van drie) of deelname aan workshops. Dat betekent dat je voor het keuzedeel van het programma de volgende opties hebt:

  • uitsluitend bijwonen van (alle) lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks van 3 lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Voor de workshops is een maximum aantal deelnemers van 20 vastgesteld. Bij voldoende aanmeldingen kunnen sommige workshops zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Bij te veel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt (aanmeldt), het eerst maalt (mee mag doen)“. Bij te weinig aanmeldingen houden we ons het recht voor een workshop niet te laten doorgaan. We kunnen dus niet garanderen dat keuzes in alle gevallen volledig gehonoreerd zullen worden of dat we alle gewenste combinaties kunnen realiseren. Op het aanmeldingsformulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd.
Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of we de opgegeven keuzes konden realiseren, gezien de aantallen aanmeldingen en de definitieve programma-indeling.

Kosten van deelname

Voor snelle beslissers geldt tot en met 31 januari een “Early Bird” tarief.

vol tarief kortingtarief *
voor 1 februari “early birds” € 250 € 200
na 31 januari aangemeld € 300 € 250
deze bedragen zijn inclusief koffie, lunch, thee en borrel
* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– KNVI-leden,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus.

Studenten van I(D)M opleidingen kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 50 de lezingen bijwonen; dit tarief geeft geen toegang tot workshops, maar wel recht op versnaperingen.

Na aanmelding zal enkele weken voor het congres een rekening verstuurd worden naar het opgegeven adres.
Bij afmelding na 28 februari wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. In dat geval is het nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>> Naar het aanmeldingsformulier >>