Aanmelden 2015

Voor deelname aan de VOGIN-IP-lezing op 26 maart 2015 kunt u zich aanmelden door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

In het programma zijn twee plenaire keynote-lezingen opgenomen, één als opening in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen hebt u, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen en deelname aan workshops. Dat betekent dat u voor dat deel van het programma de volgende opties hebt:

  • bijwonen van alleen lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Voor alle workshops is een maximum aantal deelnemers van 20 vastgesteld. Workshops waarvoor voldoende aanmeldingen zijn, worden zowel in de ochtend als in de middag gegeven. Bij te veel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt (aanmeldt), het eerst maalt“. Bij een onvoldoende aantal aanmeldingen wordt een workshop maar éénmaal gegeven. We kunnen dus niet in alle gevallen garanderen dat uw keuzes volledig gehonoreerd kunnen worden. Op het aanmeldingsformulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd.
Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of de opgegeven keuzes gehonoreerd kunnen worden, gezien de aantallen aanmeldingen op dat moment.
NB: Op dit moment is bekend welke workshops 1x en welke 2x worden gegeven. Zie het programma voor de definitieve verdeling over ochtend en middag.

Kosten van deelname

€ 300   (vol tarief)
€ 250   (kortingtarief) *
(inclusief koffie, lunch, thee en borrel)

* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– leden van de KNVI,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus.

Studenten van I(D)M opleidingen kunnen voor een gereduceerd tarief van € 50 de lezingen bijwonen; dit tarief geeft geen toegang tot workshops.

Na aanmelding zal enkele weken voor het congres een rekening verstuurd worden naar het opgegeven adres.
Bij afmelding na 18 maart wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. Het is in dat geval nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>>Naar het aanmeldingsformulier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.