VOGINIP-21 vs COVID-19


Nog even een update met betrekking tot de corona-maatregelen die 21 oktober bij de OBA van kracht zijn.
Met de landelijk afgekondigde versoepelingen is ook de 2/3 regel voor de zalen bij de OBA vervallen. In alle zalen mogen dus weer de normaal toegestane aantallen bezoekers toegelaten worden. De enige beperking vormen de beschikbare aantallen zitplaatsen, maar daar houden wij bij de inschrijving al rekening mee. Van uitwijk van de theaterzaal naar de FORUMzaal is dus geen sprake meer.
Er is wel toegangscontrole bij de ingang van de OBA. Bezoekers van ons congres dienen daar hun Corona-Check App te laten scannen of een nog geldige papieren uitdraai daarvan te laten zien. Men ontvangt dan een polsbandje dat de verdere dag toegang geeft tot alle onderdelen van het congres. (Mits men zich daar natuurlijk voor aangemeld heeft).
Er is dus weinig reden meer om je niet voor de VOGIN-IP-lezing in te schrijven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.