Alle columns

Niet al zijn columns gingen over zoeken, maar Google en zoekmachines werden wel heel vaak genoemd. Ook op deze “zoeken & vinden”-blog willen we daarom graag melden dat alle 102 columns die Eric Sieverts in de jaren 1997-2015 voor vakblad Informatie Professional schreef, nu in één document zijn verzameld. De woordenwolk hierboven die ter gelegenheid van de 100ste column was gemaakt, geeft maar een bescheiden indruk van de gevarieerde onderwerpen die in die lange periode aan de orde kwamen. (Her)lezen dus …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.