Aanmelden 2016

Voor deelname aan de VOGIN-IP-lezing op 3 maart 2016 kunt u zich aanmelden door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

In het programma zijn twee plenaire keynote-lezingen opgenomen, één als opening in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen hebt u, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen en deelname aan workshops. Dat betekent dat u voor dat deel van het programma de volgende opties hebt:

  • uitsluitend bijwonen van (alle) lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Voor de workshops is een maximum aantal deelnemers van 20 vastgesteld. Alleen bij de film “The Decade of Discovery” met bijbehorende workshop kunnen maximaal 25 deelnemers een plaats krijgen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen sommige workshops zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Bij te veel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt (aanmeldt), het eerst maalt“. Bij te weinig aanmeldingen houden we ons het recht voor een workshop niet te laten doorgaan. We kunnen dus niet garanderen dat uw keuzes in alle gevallen volledig gehonoreerd zullen worden. Op het aanmeldingsformulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd.
Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of de opgegeven keuzes gerealiseerd kunnen worden, gezien de aantallen aanmeldingen op dat moment.

Kosten van deelname

€ 300   (vol tarief)
€ 250   (kortingtarief) *
(inclusief koffie, lunch, thee en borrel)

* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– leden van de KNVI,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus.

Studenten van I(D)M opleidingen kunnen voor een gereduceerd tarief van € 50 de lezingen bijwonen; dit tarief geeft geen toegang tot workshops.

Na aanmelding zal enkele weken voor het congres een rekening verstuurd worden naar het opgegeven adres.
Bij afmelding na 24 februari wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. In dat geval is het nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>> Naar het aanmeldingsformulier >>