VOGIN-IP-lezing 2019

Zoeken & vinden 2019

Ook in 2019 komt hij er weer: donderdag 21 maart organiseren VOGIN en vakblad IP gezamenlijk de VOGIN-IP lezingendag. Dat is al weer de zevende keer!
Zoals gebruikelijk wordt het weer een dag vol lezingen en workshops rond het thema “zoeken en vinden van informatie”. Voor iedereen die dagelijks professioneel met informatie bezig is, is deze dag uitgegroeid tot het toonaangevende evenement, dat helpt om greep te houden op de nieuwste trends en ontwikkelingen en waar je met vakgenoten kunt discussiëren over de voortdurende vernieuwingen in het informatievak.
Het evenement is gericht op informatieprofessionals en bibliothecarissen uit alle soorten organisaties. De nadruk op nieuwe ontwikkelingen betekent beslist niet dat het zich vooral op techneuten richt, maar techniek wordt ook niet uit de weg gegaan.

Het evenement wordt ook dit keer weer in de OBA gehouden. De verbouwingen daar zijn nu ook echt klaar. Wil je nog even kijken hoe het in maart 2018 toeging? Bekijk dan nog eens onze filmclips en de foto’s (in een Flickr-album).

Intussen wordt druk aan het nieuwe programma gewerkt. Een voorlopig programma-schema is er al. De eerste keynote is intussen wereldkundig gemaakt: Eliot Higgins, de oprichter van Bellingcat. Voor een aantal workshops zijn er ook al toezeggingen.
Zodra er verder nieuws is over sprekers en workshops, vind je dat op deze site. Ook publiceren we hier regelmatig achtergrondinformatie met betrekking tot het thema van de dag. Houd deze site met weblog dus goed in de gaten.
Volg daarnaast @VoginAcademie op Twitter om op de hoogte te blijven, of kijk op onze Facebook-pagina.
Onze hashtag is #voginip

Dit jaar zijn er ook weer vroege-vogel-aanbiedingen. Kijk daarvoor vast op ons tarievenoverzicht.

Zien we je donderdag 21 maart 2019 in de OBA?