Aanmelden 2018

NB:
Omdat zelfs de capaciteit van de grote zaal in de OBA zijn beperkingen kent, komen verdere aanmeldingen op een wachtlijst te staan. Als door afmeldingen of anderzins weer plaatsen beschikbaar komen, krijgen degenen op de wachtlijst uiterlijk 21 maart bericht of ze 28 maart toch nog aanwezig kunnen zijn.

Voor deelname aan de VOGIN-IP-lezing op 28 maart 2018 kun je je aanmelden door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

In het programma zijn twee plenaire keynote-lezingen opgenomen, één als opening in de ochtend en één als afsluiting in de middag. Daartussen heb je, zowel in de ochtend als in de middag, keuze tussen het bijwonen van meer lezingen (telkens een serie van drie) of deelname aan een workshop naar keuze. Dat betekent dat je voor het keuzedeel van het programma de volgende opties hebt:

  • uitsluitend bijwonen van (alle) lezingen (zowel in de ochtend als in de middag)
  • deelnemen aan één workshop + bijwonen van één reeks van 3 lezingen
  • deelnemen aan twee verschillende workshops (in de ochtend én in de middag)

Aan de workshops kunnen maximaal ca. 20 personen deelnemen. Bij voldoende aanmeldingen kunnen sommige workshops zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Bij te veel aanmeldingen geldt “wie het eerst komt (aanmeldt), het eerst maalt (mee mag doen)“. Bij te weinig aanmeldingen houden we ons het recht voor een workshop niet te laten doorgaan. We kunnen dus niet garanderen dat keuzes in alle gevallen volledig gehonoreerd zullen worden of dat we alle gewenste combinaties kunnen realiseren. Op het aanmeldingsformulier wordt daarom ook om een reservekeuze gevraagd.
Wie zich voor workshops opgeeft, krijgt circa twee weken voor het congres bericht of we de opgegeven keuzes konden realiseren, gezien de aantallen aanmeldingen en de definitieve programma-indeling.

Kosten van deelname

Voor snelle beslissers geldt tot en met 15 februari een “Early Bird” tarief.

vol tarief kortingtarief *
voor 16 februari “early birds” € 275 € 225
na 15 februari aangemeld € 325 € 275
de bedragen zijn inclusief koffie, lunch, thee en borrel
* het kortingtarief geldt voor:
– abonnees van InformatieProfessional,
– KNVI-leden,
– hen die eerder deelnamen aan de VOGIN-cursus.

Studenten van Informatie-opleidingen kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 50 de lezingen bijwonen; dit tarief geeft geen toegang tot workshops, maar wel recht op versnaperingen.

Na aanmelding zal enkele weken voor het congres een rekening verstuurd worden naar het opgegeven adres.
Bij afmelding na 18 maart wordt het geldende tarief geheel in rekening gebracht. In dat geval is het nog wel mogelijk een vervanger te sturen.

>> Naar het aanmeldingsformulier >>