VOGIN-IP-lezing 2018

Zoeken & vinden 2018

Op woensdag 28 maart organiseren VOGIN en vakblad IP gezamenlijk al weer voor de zesde keer een VOGIN-IP-lezingendag. Dat is een dag vol met lezingen en workshops rond het thema “zoeken en vinden van informatie”. Voor iedereen die zich met informatie bezighoudt, is dit het vaste evenement geworden om greep te houden op de nieuwste trends en ontwikkelingen en om met vakgenoten te discussiëren over de voortdurende vernieuwingen rond dit thema. Het evenement wordt ook dit keer weer in de OBA gehouden. Daar wordt (is) intussen flink verbouwd. Een deel van het VOGIN-IP-team is eind vorig jaar vast poolshoogte komen nemen hoe het er uit komt te zien.
Niet alleen rondom de grote zaal is het ingrijpend veranderd, maar er zijn ook hele nieuwe ruimtes bijgekomen waar we onze workshops kunnen geven. Sommige met zulk mooi uitzicht, dat we hopen dat de deelnemers hun aandacht bij de les zullen kunnen houden.

Intussen is het programma klaar en kun je je inschrijven en uitkiezen aan welke lezingentracks en workshops je wilt deelnemen.
Verder nieuws en achtergrondinformatie vind je regelmatig in de weblog op deze site. Volg daarnaast @VoginAcademie op Twitter om op de hoogte te blijven, of kijk op onze Facebook-pagina.
Onze hashtag is #voginip

Zien we je woensdag 28 maart 2018 in de OBA?